Knitting Patterns//Strikke mønster

Broderikit

Vi gleder oss til vise nyhetene våre her! På forespørsel fra dere har vi laget et sett oppskrifter som inneholder kun selve broderiet. Dette er en serie broderier som du kan brodere på det plagget/produktet du selv ønsker. Broderikittene selges i pakker med et stykke vannløselig vliselin, oppskrift og broderigarn. På denne måten slipper du å kjøpe store nøster når en egentlig kun trenger en liten bit garn for å brodere. Broderikittene vil vi i første omgang ta inn i et veldig begrenset opplag!

Siden dette er en testkolleksjon så kommer vi til å slippe et og et motiv fremover, så det er bare å følge med på Instagram for å sikre seg et av de få opplagene.

Broderigarn: Vi har valgt å bruke Eco Vita (DMC) sin ulltråd på denne kolleksjonen. Eco Vita broderingsgarn er naturlig farget og organisk. Garnet har blitt farget med helt naturlige ingredienser som valnøtt, rabarbra, indigo og einer. Resultatet er en nydelig og jorda fargepalett. Garnet glir lett når du broderer, og det fyller fint. 

Husk at en må alltid være oppmerksom på at ikke alle ullkvaliteter er venner. Vi tester garnet sammen med forskjellige andre garntyper kontinuerlig og vil oppdatere listen vår underveis. Finner du ikke din kombinasjon under her, er det lurt å testbrodere litt på en prøvelapp og vaske den slik at du er sikker på at kombinasjonen fungerer fint i vask.  

Garnkombinajsoner vi har testet: Filcolana: Tilia/Arwetta, Peruvian, Peruvian/Tilia. Sandnes Garn: Børsta Alpakka/Tynn Silk Mohair, Kos/Tynn Silk Mohair, Tweed Recycled. Knitting For Olive: Soft Silk Mohair/Pure Silk. 


Prisene på kittene vil variere mht hvor mange farger broderigarn kittet inneholder.

The Mushroom Collection Broderikit The Mushroom Collection Broderikit
Beatrice Broderikit Beatrice Broderikit
Petronella Broderikit Petronella Broderikit
The Party Goose Broderikit The Party Goose Broderikit
Pixie the Parrot Broderikit Pixie the Parrot Broderikit