Knitting Patterns//Strikke mønster

Vi er The Knitting Stories

Mona og Vibeke fikk ideen om å jobbe sammen våren 2021. Mona sin lidenskap er strikking og hun hadde lenge drømt om å designe og skrive egne strikkeoppskrifter. Vibeke sin lidenskap er tegning. The Knitting Stories ble en kombinasjon av disse to lidenskapene - strikking og tegning. Altså strikkeoppskrifter med enkle broderier av sjarmerende figurer.


Møt 

"The Knitter"

Mona Erga Olsson (49) fra Klepp. Mona har strikket i alle år, og er ekstremt opptatt av garn, kvalitet, design og produktutvikling. Det er Mona som skriver oppskriftene våre.  Mona er godt kjent innen strikkeverdenen, og er en erfaren strikker.


  Mona Olsson
Møt 

"The Storyteller"

Vibeke Høie (48) fra Sandnes. Vibeke er utdannet illustratør og grafisk designer (BA - visuell kommunikasjon, England). Hun har jobbet frilans i eget foretak i 21 år. Hun har illustrert og designet en rekke barnebøker, samt illustreret for magasiner i inn- og utland. Utenom å utvikle et eget univers med mange kjekke små figurer i “Strawberry Fields”,  jobber hun mye med identitetsutvikling for små og store firma. Vibeke er forholdsvis ny innen strikke verdenen, men har oppdaget gleden med strikketøyet .

Vibeke Høie
Følg på instagram her 

@bytheknittingstories

Finn oss på Facebook her

@Theknittingstories

Finn oss på Pinterest her:

Kommer snart.