Knitting Patterns//Strikke mønster

Brodere med restegarn?

Det er helt opp til deg om du ønsker å kjøpe broderigarnet som hører til oppskriftene våre, eller om du vil bruke noe av restegarnet du har liggende. Dersom du bruker restegarn er det gull, men les mer under her om bruk av restegarn.

Mr. Buttercup (som du ser under her) samler på hatter, og det jo en kjent sak at strikkere samler på garn! Vi elsker garn. Vi har hauger og lass med restegarn som bare ligger der og venter på å bli brukt. The Knitting Stories broderiene er en super anledning til å la alt det (g)ullet komme til nytte! Det er ikke mye garn du trenger til en figur.  Men det er noen punkter det er viktig å passe på:

  1. Vær sikker på at garnet du broderer med er laget av samme materiale som det garnet du strikker med.
  2. Når du har valgt ut garnet du vil brodere med, anbefaler vi å brodere litt på en prøvelapp. 
  3. Testvask prøvelappen du har brodert på. Spesielt dersom du er usikker på garnvalget. Ulik kvalitet på garn kan nemlig føre til at plagget blir ødelagt i vask.


Tilbehør 

Dersom du bestemmer deg for å kjøpe broderingsgarnet i oppskriften for å få akkurat det samme resultatet som oss - er det mulig å strikke et tilbehør av restene av broderigarnet. Det vil bli lekkert med tilbehør i samme farger. For eksempel  en lue, sokker eller leggvarmere?