Knitting Patterns//Strikke mønster

The Party Goose Broderikit

  • 195,-

En liten festkledd gås passer til det meste. Denne gåsa er lett å brodere og har få detaljer.  Passer fint på en genser, en kjole, en veske eller en pute.

Del
Lagerbalanse: 3
Artikkelnummer: 52

En liten festkledd gås passer til det meste. Denne gåsa er lett å brodere og har få detaljer.  Passer fint på en genser, en kjole, en veske eller en pute. På nebbet kan du gjerne bruke små sting, og øyet broderes oppå til slutt. Inkludert i dette kittet er 5 farger Eco Vita broderingstråd i ull, et stykke vannløselig vliselin og oppskriften i papirform.  Kos deg!


Er det første gang du skal brodere på strikk? 

Ta en kikk på videosnuttene av prosessen på instagramkontoen vår:  @bytheknittingstories Det er også en step by step bildeguide på nettsiden vår. Ta deg god tid å se gjennom her før du starter, da blir det lettere å komme i gang.

Om broderiet:

Motivet broderes med kun en type sting, attersting. Følg tegningene i oppskriften. Vi broderer først konturen rundt figurene, så fyller vi på med farger inni (fyllsting). Fyllstingene skal være så tette som mulig for å unngå at bakgrunnsfargen skinner gjennom. De kan med fordel overlappe hverandre. Det er fint å variere lengden på disse stingene. NB! Utrykket blir aller penest om du lar stingene følge kurvene på figurene. Det er for å få liv i figuren. Bruk mange sting, både små og store.


Utstyrliste over hva du trenger i tillegg til broderikitet:

Broderigarn: 

Vi har valgt å bruke Eco Vita (DMC) sin ulltråd på denne kolleksjonen. Eco Vita broderingsgarn er farget med naturlige ingredienser som valnøtt, rabarbra, indigo og einer. Resultatet er en nydelig og jorda fargepalett. Garnet glir lett når du broderer, og det fyller fint. 

NB!

Husk at en må alltid være oppmerksom på at ikke alle ullkvaliteter er venner. Vi tester garnet sammen med forskjellige andre garntyper kontinuerlig og vil oppdatere listen vår underveis. Finner du ikke din kombinasjon på listen, er det lurt å testbrodere litt på en prøvelapp og vaske den slik at du er sikker på at kombinasjonen fungerer fint i vask.